Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Over ons

 VAKMANSCHAP, KWALITEIT EN PERSOONLIJK CONTACT

Krullaars Bouw is een bouwbedrijf met veel bouwkundige kennis en ervaring als aannemer en projectleider. De wensen van de klant staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en proberen de beste oplossing voor onze klanten te bieden, met daarbij veel oog voor duurzaamheid. We komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek en een gratis offerte. Meer weten?

Contact

Krullaars Bouw is een bouwbedrijf gevestigd in Den Haag. Meedenken met de klant en helderheid verschaffen over bouwtechnische zaken zijn onze sterkste punten. Wij zorgen ervoor dat het project in goede banen geleid wordt en dat dit succesvol en naar tevredenheid wordt afgerond.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren